Nieuws

Sofie Van Accom - Halve Fond Loopster

 

Nieuw PR en CR op de Flanders Cup in Lokeren!!

 

Gisteren werd de Flanders cup in gang geschoten. De eerste Flanders cup van het seizoen vond dit jaar plaats in Lokeren. Deze keer stond ik nog eens aan de start van een 800m. Dit als een laatste 'snelheidstest' voor de IFAM van volgende week.

 

Het was een méér dan geslaagde test. Zo werd ik niet alleen 3de (en ook 1ste Belgische), maar verbrak ik mijn persoonlijk record met bijna 3seconden: 2'05"52!!!

 

Totaal onverwacht, maar super tevreden!!

 

Het wedstrijdverslag vind je hier!

 

 

Update na de interclub in Ere-Afdeling VAL (Huizingen) en het Vlaams Kampioenschap AC (Gentbrugge)

 

Het hele weekend van 11 en 12 mei stond in het teken van de interclubs. Zaterdag waren de dames aan de slag en zondag de heren. Al enkele jaren zitten wij met Herentals in de 2de hoogste afdeling (Ere-afdeling VAL).

 

Net als vorig jaar waren de weersomstandigheden niet ideaal: koud, stevige wind en veel regenbuien. Zelfs tijdens de crossen van afgelopen winter hadden we betere weersomstandigheden.

 

Ikzelf nam de 1500m voor mijn rekening. Daarnaast moest ik ook nog als slotloopster op de 4x400m aantreden.

 

Voor de aflossingen stonden we zelfs onverwacht aan de leiding met een kleine voorsprong op Houtland Atletiek (HAC). Uiteindelijk strandden we op amper 6 punten van HAC. Een totaal onverwachte 2de plaats!

 

De week na de interclub stond ik opnieuw aan de start van een wedstrijd: het Vlaams kampioenschap AC (KVV AC)! Vorig jaar kon ik voor de 1ste maal de Vlaamse outdoor titel op de 1500m veroveren. Dit jaar wou ik deze absoluut verlengen. Ook dit jaar nam ik de Vlaamse titel mee naar huis en dit zelfs in een heel sterke tijd (4'20"52)!

 

De wedstrijdverslagen vind je hier!

 

 

Overwinning in eigen Herentals op de Optifisk Prijzenmeeting

 

Traditioneel werd er op 1 mei de Optifisk Prijzenmeeting van mijn eigen club georganiseerd. Vorig jaar won ik hier voor de eerste keer. Ook dit jaar kon ik de 800m op m'n naam schrijven. Lotte scheldeman (ADD) en Sara Segers (SPVI) vervolledigden het podium.

 

Het wedstrijdverslag vind je hier.

 

Titel op Provinciaal Kampioenschap 1500m te Duffel verlengd!

 

Lees hier verder voor een kort wedstrijdverslag!

 

Volgende week al start van het pisteseizoen: Provinciaal Kampioenschap!!

 

Na het fantastische winterseizoen had ik 10 dagen volledige rust. Na deze welverdiende rustperiode waren de batterijen terug volledig opgeladen om er terug in te vliegen.

 

Ik keek al uit naar de stage in de Paasvakantie, want net zoals vorig jaar trok ik weer naar Spanje (Peñíscola). Vorig jaar moest ik hier nog alleen mijn trainingen afwerken, maar dit jaar ging trainingspartner Hannes Geentjes mee.

Enkele weken ervoor konden we ook hier in België al van het mooie weer genieten, maar in Spanje was het dit jaar zelfs nog beter weer dan vorig jaar en ik heb er zeer goede trainingen afgewerkt.

 

Volgende week loop ik al mijn eerste pistewedstrijd, nl het Provinciaal Kampioenschap. Vorig jaar werd ik zowel Provinciaal Kampioen op de 800 en 1500m, maar dit jaar geen dubbel. Ik zal enkel de 1500m lopen aangezien daarna de wedstrijden elkaar snel opvolgen.

 

Enkele foto's van de stage en zelfs nog een filmpje van het BK korte cross vind je hieronder. Meer foto's vind je natuurlijk in de rubriek media-foto's.

 

 

BK korte cross: een mooie afsluiter van het winterseizoen!

 

Zondag (9/3/2014) stond de laatste en belangrijkste wedstrijd van het winterseizoen op het programma: het Belgisch kampioenschap korte cross.

Als pupil mocht ik al eens op het hoogste schavotje plaatsnemen en na een tactische wedstrijd lukte dit nu opnieuw!

Een prachtige afsluiter van fantastisch winterseizoen!

 

Het wedstrijdverslag vind je hier!

 

Update rubriek media

 

De rubriek media (foto's - video's - pers) is terug up-to-date! Neem zeker en vast eens een kijkje!

 

Hieronder alvast een voorproefje!

 

p

Een druk, maar fantastisch atletiekweekend achter de rug!

 

Dit weekend beloofde een heel druk te worden (zie krantenartikel). Zo stonden er 2 wedstrijden gepland: zaterdag het Belgisch kampioenschap indoor AC en zondag het Vlaams kampioenschap cross.

 

Zaterdag werd ik voor de 2de opeenvolgende keer Belgisch kampioen indoor op de 1500m en zondag werd ik onverwacht 6de op het Vlaams kampioenschap in een zeer sterk deelnemersveld!

 

Na de "tegenvaller" van vorige week kon ik deze drukke wedstrijdperiode (6 wedstrijden op 5 weken) toch mooi afsluiten!

 

De wedstrijdverslagen vind je hier.

 

 

Record Bank Flanders Indoor: DNF

p

Twee weken geleden kreeg ik een uitnodiging om te starten op 3000m van de Record Bank Flanders Indoor. Dit was 1 van de 6 IAAF Permit Indoor Meetings en ik was dan ook enorm blij dat ik de kans kreeg om hier te starten. Tussen de internationale toppers starten was een hele eer, maar dit zorgde ook voor de nodige stress.

 

Het aanvangstempo was verschroeiend hoog. Toch wel zwaar ontgoocheld stapte ik na 2200 uit de wedstrijd.

 

Een uitgebreid verslag vind je hier.

 

Krantenartikels voor- en nabeschouwing Pk korte cross

 

 

 

Opnieuw een titel rijker dit seizoen!!

i

Gisteren werd er in de provincies het Provinciaal kampioenschap georganiseerd. In de provincie Antwerpen ging dit door in Hulshout. Vorig jaar stond er voor de eerste keer een korte cross op het programma. Dit jaar weer en omdat dit beter in mijn wedstrijdprogramma past, kozen we ook dit jaar voor de korte cross.

 

Ik kon net als vorige week mijn titel verlengen en was hier uiteraard heel tevreden mee!

 

Het wedstrijdverslag lees je hier.

 

Hieronder vind je nog enkele krantenartikels van de voorbije weken (voorbeschouwing cross Herentals - nabeschouwing cross Herentals - Vlaams Kampioenschap indoor)!

 

Andere krantenartikels van dit seizoen vind je hier.

 

 

Titel 1500m indoor verlengd!

 

Vorig jaar kon ik de titel van Vlaams Kampioen 1500m indoor veroveren. Gisteren was dan ook het voornaamste doel om deze te verlengen en daarbij nog een mooie tijd neer te zetten .

 

Lees hier verder!

 

 

Overwinning in thuiswedstrijd = 7de veldloopoverwinning van het seizoen!

 

Gisteren werd de veldloop van mijn eigen club, Ac Herentals, georganiseerd. Vorig jaar werd ik hier 3de achter Els Rens en Kim Bosmans. Met nog veldlopen in Bornem en Lommel was ik heel benieuwd wie de tegenstand zou zijn in Herentals. Aangezien ik vorig jaar 3de was en het een 'thuismatch' was, wou ik absoluut beter doen dan vorig jaar. En dit lukte ook. Ik won de wedstrijd en behaalde hiermee al mijn 7de veldloopoverwinning van het seizoen!

 

Benieuwd naar het wedstrijdverslag en wie er nog op het podium stond? Lees hier verder!

 

Update website

 

De rubriek media (foto's - video's - pers) is terug up-to-date! Neem zeker en vast eens een kijkje!

 

Weekend met dubbelslag!

 

Dit weekend stonden er twee wedstrijden op het programma. Zaterdag was er de avondveldloop in Tessenderlo en op zondag stond het provinciaal indoorkampioenschap op de 800m gepland. Beide wedstrijden werden succesrijk afgesloten.

 

De wedstrijdverslagen vind je hier.

 

Terug op het hoogste schavotje!

 

Net zoals de vorige jaren stond ik gisteren aan de start van de cross in Gierle (Domein De Lilse Bergen). Vorig jaar werd ik hier 1ste na een spannend duel met clubgenoot Jolien Boonen. Ook dit jaar stond ik op het hoogste schavotje en Jolien werd, net zoals vorig jaar, 2de. Aria Schouten (VMOL) maakte het podium compleet.

 

 

Het wedstrijdverslag vind je hier.

 

Geen 5de overwinning, maar toch een mooie 2de plaats in Booischot!

 

Dit weekend stond de cross van Booischot op het programma. Omdat dit de enigste Vlaamse cross was dit weekend, stonden er enkele kleppers aan de start. Ikzelf werd deze keer 2de achter Sigrid Vanden Bempt. Katrijn Vande Riviere maakte het podium compleet.

 

Lees hier het wedstrijdverslag!

 

Vier op een rij!!

 

Na een 2de plaats vorig jaar, stond ik dit jaar op het hoogste schavotje op de veldloop van Wespelaar!

Dit was dan ook mijn 4de overwinning op een rij!

 

Het wedstrijdverslag vind je hier.

 

Hieronder het podium bij de seniores en nog 2 krantenartikels ivm de cross in Arendonk.

 

 

3de overwinning van het seizoen!

 

Na een weekend zonder cross, stond ik dit weekend terug aan de start van een cross. Deze keer trokken we naar Arendonk. Ook hier kon ik de overwinning op mijn naam schrijven en zo staat de teller ondertussen al op 3 overwinningen dit cross-seizoen!

 

Hier vind je het wedstrijdverslag.

 

 

Krantenartikels

 

De rubriek media - pers is aangevuld met nieuwe krantenartikels.

 

Klik hier om ook de andere te lezen.

 

2 op 2!

 

Gisteren stond ik aan de start van de veldloop van Mechelen. Vorig jaar werd ik hier nog 2de achter Els Rens. Dit jaar geen Els aan de start, maar concurrentie was er in ieder geval genoeg!

 

Klik hier voor het wedstrijdverslag!

 

Aankomst Mechelen - Foto Jasper Jacobs

 

Eerste overwinning van het nieuwe veldloopseizoen is een feit!

 

Vorig weekend had ik samen met mijn clubgenoten het nieuwe veldloopseizoen geopend met de CC Relays in Gent. Zoals je al hieronder en bij de wedstrijdverslagen kon lezen, behaalden we een mooie 8ste plaats. Gisteren werd er niet meer in team gelopen, maar moest ik het helemaal alleen doen. En dit mag je enigzins letterlijk nemen!

 

Benieuwd naar het wedstrijdverslag? Klik dan snel hier.

 

 

Start van het nieuwe veldloopseizoen - CC Relays Gent

 

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De echte start van het nieuwe veldloopseizoen. Net zoals vorig jaar deden we met een ploeg mee aan de CC Relays. Dit jaar stonden we met een ander team aan de start: Tine Spiessens, ikzelf en Jolien Boonen. Na een sterke wedstrijd van ons team eindigden we op de 8ste plaats.

 

Een uitgebreider verslag vind je hier.

 

Neteloop Hulshout

 

Gisteren stond ik aan de start van de 14km van de Neteloop in Hulshout. Nadat er vrijdagvoormiddag nog stevig getraind was, 's avonds verjaardagsfeest en zaterdagavond familiefeest, was ik heel benieuwd hoe deze 14km zou verlopen.

 

Net zoals bij de Parkloop in Boom kwam ik hier als 2de vrouw over de meet in een tijd van 53'18".

 

Een uitgebreider verslag kan je hier vinden.

 

 

Parkloop Boom

 

Gisteren stond ik aan de start van de 12km van de Parkloop in Boom. Het was de 2de maal dat ik hieraan deelnam. Doordat het vorig jaar niet echt was meegevallen (lees voorbeschouwing) en omdat het toch een klein beetje een 'thuiswedstrijd' was, stond ik extra gemotiveerd aan de start.

 

Uiteindelijk kwam ik na een goed ingedeelde wedstrijd als 2de aan in een tijd van 45'32".

 

Een uitgebreider verslag kan je hier vinden.

 

 

Voorbeschouwing Parkloop Boom

 

Na het fantastische zomerseizoen kreeg ik van de trainer 3 weken rust. 3 Lange weken waar ik geen loopschoenen aantrok en dus tijd had voor andere leuke dingen. Toch begon het al snel terug te kriebelen om opnieuw de loopschoenen aan te trekken. Zo trok ik tijdens mijn rustperiode toch nog 3 maal mijn spikes eens aan: hazen in Huizingen, Pk 4x800m en nog een keer om te hazen maar ditmaal in Rieme.

 

Ondertussen ben ik een kleine 3 weken terug aan het 'trainen'. Voorlopig bleef het nog enkel bij duurlopen. Maar na 3 weken alleen maar te 'duurlopen', begint het toch weeral te kriebelen om een keer iets anders te doen. Daarom doe ik morgen mee met de Parkloop in Boom (12km).

 

Vorig jaar liep ik hier voor de eerste keer. Ik herinner me nog dat het toen ongelofelijk warm was (30°C), ik nog maar net uit mijn rustperiode kwam en dat ik toen veel te snel ben gestart!

 

Hopelijk kan ik dit jaar deze Parkloop met een beter gevoel beëindigen.

 

 

Eigen site

 

Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk beslist om toch eens een eigen site te maken en dit is het resultaat geworden.

Vanaf heden kunnen jullie dus hier alles volgen.

 

Veel leesplezier!

Hersenspinsels van de trainer

 

Sofie als atlete

 

Alvorens een terugblik te werpen op het voorbije seizoen en wat vooruit te zien op het komend seizoen wil ik toch even stellen dat het als trainer een droom is om samen te werken met een atlete als Sofie. Met haar 100% trainingsbereidheid en de manier waarop ze er 100% voor leeft, verdient ze ook de resultaten die ze de voorbije seizoenen boekte.

Na meer dan 10 jaar als haar trainer heb ik nog steeds het gevoel dat onze neuzen in dezelfde richting staan en dat we samen realistische doelen stellen. Mede door haar inbreng kunnen we jaar na jaar de trainingen en de prestaties op een hoger niveau tillen.

 

Seizoen 2013-2014

 

Winter

 

Na een fantastisch zomerseizoen in 2013 en een deugddoende rust in de maand augustus begonnen we met de opbouw naar het winterseizoen met als voornaamste doelen het BK indoor en het BK korte cross. Reeds bij de cross relay's werd het duidelijk dat Sofie nog steeds op een hoge conditie kon rekenen. Ze was de snelste van de dag en haalde als enige dame meer dan 18km/h op dit parcours. Op naar de regionale crossen welke bij uitzondering van de cross in Booischot, 2de achter Sigrid Vanden Bempt, allen op een overwinning uitdraaiden.

De 2de helft van de winter stonden er ook enkele indoorwedstrijden op het programma. Solo's brachten haar tot 2'09" en 4'21" op respectievelijk 800 en 1500m. Met daarbij titels op de Vlaamse en Belgische kampioenschappen. Enkel de opgave op de Flanders record bank meeting, combinatie van zenuwen en een heel snelle start, was een zwart vlekje op de winter.

Op het BK korte cross kozen we voor een tactische aanpak, welke loonde, en Sofie kon haar allereerste kampioenentrui over haar hoofd trekken. Een schitterende afsluiter van een prima winterseizoen.

 

Zomer

Begin april trokken we op stage naar Spanje om het zomerseizoen voor te bereiden. Voornaamste doelstellingen: hernieuwen van haar titels op de 1500m en bevestigen van haar chrono van 2013.

Na de inleidende wedstrijden op PK en interclub stond op 1 mei de eerste conditietest op het programma. Op de organisatie van onze club benaderde ze haar record op de 800m op enkel 10den. Na solo haar Vlaamse titel verlengd te hebben en haar PR op de 800m naar 2'05"52 gebracht te hebben, stond met de IFAM meeting de eerste belangrijke 1500m op het programma. Het werd een rommelige wedstrijd maar Sofie kon toch haar 2de beste tijd ooit realiseren. Toen was het tijd om een trainingblok in te lassen om de 2de seizoenhelft voor te bereiden.

De 2de competitieperiode vatte aan met de Europabeker. Voor Sofie de eerste confrontatie met deze internationale wedstrijd en tevens haar eerste selectie voor de Belgische ploeg. Met een 8ste plaats en 4'15" volbracht ze haar taak naar behoren maar natuurlijk alles kan beter.

Met de KBC nacht, het BK AC en de Flanders cup in Ninove stonden de drie belangrijkste wedstrijden van het seizoen voor de deur.

Op de KBC nacht mocht er worden gestart in de A-reeks welke een zéér sterke bezetting liet noteren. Zolang mogelijk volgen en strijden tot op de meet was de simpele opdracht die Sofie van mij kreeg en welke ze dan ook prima uitvoerde. Resultaat: 4'11"90 een verbetering van haar PR met 2,5 sec.

Het BK werd afgewerkt in 2 tactische wedstrijden met als conclusie: taak volbracht, titel verlengd. Misschien wel heel simpel verwoord maar hiermee waren alle doelstellingen voor deze zomer bereikt.

Ontspannen kon er dan van start gegaan worden in Ninove. Een goede wedstrijd en een zeer sterke Sofie in de laatste 250m leidde tot de overwinning in deze internationaal sterk bezette wedstrijd en nog belangrijker tot wederom een verbetering van haar PR. De klok stond stil op 4'10"45, net geteld 1,65 sec boven de limiet voor het EK. Dubbel gevoel? In elk geval niet voor mij. Sofie maakt nog steeds progressie en de EK limiet was niet als doel gesteld . Wat niet wegneemt dat we er graag bij hadden geweest. Met haar tijd plaats ze zich op de 10de plaats aller tijden wat toch kan tellen.

Als afsluiters van het seizoen verbeterde Sofie ook haar PR's op 1000m (2'45"91 ) en de mijl ( 4'41"47).

Voor de tweede maal op rij kan ik stellen dat Sofie er een schitterend seizoen op zitten heeft en nogmaals mede- en tegenstanders verbaasden met haar tijden.

 

Voorbeschouwing seizoen 2014-2015

 

Na dit zware seizoen diende een lange rustperiode te worden ingebouwd, mede uit noodzaak om een blessure aan de voet te laten genezen, maar inmiddels werken we al een aantal weken aan de voorbereiding van het komende winterseizoen.

Voor de eerste maal wordt er aangetreden in de CrossCup. Hier willen we vooral voor het jaareinde goede resultaten neerzetten. Eind januari - begin februari maken we dan ook een kleine uitstap naar de indoor. Of de limiet voor het EK-indoor haalbaar is, zal afhangen van het wedstrijdaanbod en natuurlijk van de conditie op dat moment maar het lijkt mij de moeite om een paar pogingen te doen.

 

Voor de zomer 2015 blijven de doelstellingen in feite gelijk aan deze van 2014. De tijden van 2014 in eerste instantie bevestigen en als dat lukt hopen we ook om een verbetering van de PR's . Daarboven zijn de kampioenschappen natuurlijk ook belangrijk. Wij, in feite Sofie, blijven er keihard voor werken.

 

Update Memorial Rasschaert, thuismeeting en Meeting voor Mon!

 

Ondertussen hebben we al bijna 2 van de 3 weken rust gehad. Hoog tijd dus om de website wat bij te werken over de laatste week van het zomerseizoen.

 

In de laatste week stonden er nog 3 wedstrijden op het programma: Memorial Rasschaert te Ninove (Flanders cup), open meeting in Herentals en Meeting voor Mon te Kessel-Lo (Flanders cup).

 

Na het verlengen van mijn Belgische titel op de 1500m en al pr's op de 800m en 1500m was het seizoen al meer dan geslaagd. Zo kon ik dus zonder stress aan de start staan van deze laatste wedstrijden.

 

De laatste wedstrijden sloot ik af met 2x een 1ste plaats, een 3de plaats en zelfs 3maal een nieuw pr en 2 clubrecords!

 

Zo kon ik dus dit zomerseizoen afsluiten met pr's op de 800m, 1000m, 1500m en de mijl. Een overzichtje vind je hier!

 

De wedstrijdverslagen vind je hier!

 

Belgische titel 1500m AC verlengd!

Het voorbije weekend stonden in het Koning Boudewijnstadion de Belgische kampioenschappen AC op het programma.

Zo 2 wedstrijden op een weekend vraagt toch wel veel van je lichaam en het was dan ook belangrijk om zaterdag, tijdens de reeksen, zo weining mogelijk energie te verspillen met het oog op de finale van zondag!

 

Het verslag vind je hier!

Update: Brussels Grand Prix en KBC-nacht!

 

Ondertussen heb ik weer 2 wedstrijden gelopen. Op zondag 6 juli stond de Grand Prix van Brussel op het programma en op zaterdag 19 juli was de KBC Nacht met stip op de kalender aangeduid. Een groter contrast tussen de weersomstandigheden van beide wedstrijden kon nauwelijks. Terwijl in Brussel de wedstrijd doorging bij +/- 15°C en dit gepaard met een fikse stortbui was de temperatuur in Heusden-Zolder een stuk boven de 30°C.

 

Na de wedstrijd van Brussel vertrok ik de dag erop nog op 'binnenlandse stage' om de laatste wedstrijden van het zomerseizoen voor te bereiden.

 

Een verslagje van beide wedstrijden vind je hier!

 

Update na Europabeker Tallinn en EAP Meeting te Nijvel

 

Vorige week donderdag vertrokken we met een deel van de Belgische selectie op de luchthaven van Zaventem richting Tallinn. Hier vond dit jaar de Europabeker plaats. Het werd een super ervaring en ondanks 3 nulscores konden we ons behoud in de First League toch veiligstellen.

 

Gisteren stond ik terug aan de start, maar ditmaal voor een 800m op de EAP Meeting te Nijvel. Deze wedstrijd zou eerder een 'snelheidstraining' zijn, aangezien we nu eerder voor de 1500m aan het trainen zijn.

 

Een verslagje van beide wedstrijden vind je hier!

Nationale selectie Europabeker is binnen!

G

Ik stond, met mijn tijd van de IFAM, als snelste op de 1500m. Omdat er nog enkele sterk bezette wedstrijden moesten gelopen worden, was het toch nog even in spanning afwachten tot de selectiecommissie hun definitieve keuze bekendmaakte.

 

Gisteren was het dan eindelijke zover en werd de nationale selectie bekendgemaakt voor de Europabeker in Tallinn. Ik was dan ook super tevreden toen ik mijn naam tussen de geselecteerden zag staan.

 

België komt in die interland uit in de First League, waar ze vorig jaar achtste werd.

De Europabeker gaat door in het weekend van 21 en 22 juni.

 

Hieronder vind je een overzicht van de geselecteerden:

Deze Europabeker is tevens mijn eerste ervaring met een internationaal kampioenschap. Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor België!, supporteren voor de andere Belgen en genieten!!

 

Voor meer info over de Europabeker klik hier!

 

Check zeker ook nog eens een keer de rubriek Media-Pers. Deze is weer volledig up-to-date!

 

 

SB op de 1500m, maar er zat zo veel meer in!

 

Zaterdag 31 mei werd de 5de editie van de IFAM georganiseerd. Naar deze wedstrijd hadden we de voorbije weken/maanden toe gewerkt. Het zou de eerste snelle 1500m van het seizoen worden en omdat de conditie al een heel pak beter was dan vorig jaar, hoopten we op een PR.

 

Uiteindelijk werd het geen PR, maar wel een seizoensbeste van 4'16"51, 2de snelste tijd ooit en een 2de plaats op de IFAM.

 

Het wedstrijdverslag vind je hier!

Start van het nieuwe veldloopseizoen - CC Relays Gent

 

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De start van het nieuwe veldloopseizoen. Net zoals vorig jaar deden we met een ploeg mee aan de CC Relays. Dit jaar stonden we met een ander team aan de start: Janna Van Doninck, ikzelf en trainingsmaatje Lore Tack. Net zoals vorig jaar werden we met ons team 8ste.

 

Een uitgebreider verslag vind je hier.

Geslaagd debuut op de Lotto CrossCup te Mol!

 

Gisteren stond de eerste individuele manche van de Lotto CrossCup gepland. Al enkele jaren is dit in het Provinciaal Domein Het Zilvermeer in Mol. We kregen een mooi, maar zwaar parcours voorgeschoteld!

 

Het wedstrijdverslag kan je hier lezen!